Problemen bij de intocht van Sinterklaas


sint.jpgEindelijk is het weer zo ver. Het heerlijke avondje zit eraan te komen. Om 12:30 zette de Goedheiligman voet aan wal in de haven van Harderwijk. Even dreigde het feest snel over te zijn toen bleek dat er een baby Piet mee aan boord gekomen was.Veel problemen bij de landelijke intocht van Sinterklaas. Eerst zagen verslaggever Jeroen en Burgemeester Berends de stoomboot niet aankomen omdat ze naar de verkeerde kant van de haven in Harderwijk keken. Duizenden kinderen echter keken wel de goede kant op en zongen de Sint uit volle borst toe.

Later toen de Sint zijn toch per schimmel naar de vismarkt reed werd het mysterie van de kruipende zak opgelost. Er bleek een baby Piet in gekropen te zijn. De baby Piet werd vol trotst getoond aan het publiek, maar de Sint moest daar geen hoogte van krijgen.

Gelukkig kon er bij de NPS snel geschakeld worden om te voorkomen dat Sinterklaas de baby Piet zou zien. Want volgens de Hoofdpiet zou de Sint onmiddellijk terug gaan naar Spanje om de baby terug te brengen en dan zouden alle cadeautjes ook weer mee teruggegaan zijn naar Spanje.

Gelukkig zag de Sint niets en kan het Sinterklaasfeest gewoon doorgaan dit jaar. Tot slot riep de Sint iedereen nog op om zijn schoen te zetten, ook Dick Maas “ Het is eervol als men allemaal varianten maakt op mijn beroemdheid. Meneer Maas (regisseur van de horror film Sint) mag gewoon de schoen zetten”. Sinterklaas kon niet beloven dat hij vanavond al langs alle huizen zou gaan, maar hij komt langs, maar hij zei wel dat hij ruim voldoende cadeautjes bij zich had dit jaar en dat niemand zich zorgen hoeft te maken ondanks de economische crisis

Sinterklaas Harderwijk landelijke intocht baby Piet Dick Maas hoofdpietVoeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Meer Nieuws