Sinterklaas komt aan in Harderwijk


pakjesboot.jpgZaterdag 13 nov 2010 is het weer zover. Na een jaar wachten komt Sinterklaas eindelijk weer in ons land om zijn verjaardag te vieren. De landelijke intocht van de Sint is dit jaar in Harderwijk waar rond het middaguur Pakjesboot 12 in de haven van Harderwijk vlakbij het Dolfinarium aan zal meren. De NPS zal rechtstreeks verslag van de intocht gaan doen in een speciale aflevering van Het Sinterklaas journaal.Traditiegetrouw komt de Sint op de eerste zaterdag na het feest van Sint Maarten in Nederland aan. Dit jaar is Harderwijk als plaats gekomen waar Sinterklaas door duizenden kinderen zal worden toegezongen en toegejuicht. Terwijl de Politie in Harderwijk zal twitteren via het twitteraccount ‘polharderwijk’ over de verkeersdoorstroming rond de intocht bereidt de burgemeester zijn toespraak al vast voor.

Kort na de landelijke intocht zal Sinterklaas ook in vele dorpen en steden arriveren. En of dat nu per boot, schimmel, helikopter, limousine of paard en wagen is, het maakt de Sint niet uit. Hij heeft er weer zin in om de menigte toe te wuiven en de opgezette schoenen te vullen.

Nu nog hopen dat de zwarte pieten er niet een al te grote puinhoop van maken en dan komt alles weer tip top in orde met het Sinterklaasfeest dit jaar.


Sinterklaas intocht Harderwijk landelijke intochtVoeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Meer Nieuws